Teknoloji

İPhone 15 Pro Ne Zaman Çıkıyor? İphone 15 Pro (Ultra) Fiyatları ve Özellikleri…

iPhone 15 Pro’nun, Apple ‘ın bu yıl sunduğu yarı amiral gemisi iPhone olarak iPhone 15 Pro Max’in ( iPhone 15 Ultra olarak adlandırılabilir ) hemen altında yer alması bekleniyor ve şirketin yeni nesli tanıtması neredeyse kesin. Eylül 2023’teki en iyi iPhone’lardan .

Mükemmel iPhone 14 Pro’nun piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse bir yıl geçti , bu nedenle artık 15 Pro ve kardeşlerine yönelik önemli iPhone 15 yükseltmelerinden oldukça eminiz . Aslında iPhone 15 söylentileri son zamanlarda ciddi anlamda ortaya çıkıyor ve bu kılavuzda sızıntıları en güvenilir şekilde bir araya getirdik.

Daha fazla iPhone 15 bilgisi için iPhone 15 hub’ımız temel model iPhone 15 hakkında bilmeniz gereken her şeyi içerir; iPhone 15 Pro ve iPhone 14 Pro , iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max ve 14 Pro Max ve 15 Pro karşılaştırmalarımız Maksimum karşılaştırmalar, 15 Pro modellerinin diğer Apple iPhone’larla nasıl karşılaştırılabileceğini ayrıntılarıyla anlatıyor.

İPhone 15 Pro selefiyle aynı fiyata mal olabilir

Bir analist grubuna göre iPhone 15’in kamera yükseltmeleri “gösterinin yıldızı” olabilir .
USB-C, 15 Pro için kilit gibi görünüyor ancak Apple’ın bu geçişi ağrısız hale getirmesi gerekiyor .
15 Pro için lanse edilen Eylem butonu ile işte yapmasını istediğimiz 5 şey .
Daha büyük bir iPhone ister misiniz? Peki 15 Pro Max’i beklemeniz gerekebilir .
iPhone 15 Pro’yu atlamanın bir nedeni var mı? iPhone 16 çok daha parlak bir OLED ekrana kavuşabilir .
Şu anda gerçekten yeni bir iPhone satın almamalısınız – işte nedeni .
Görünüşe göre Apple hayranları bu iPhone 15 özelliği konusunda bölünmüş durumda .
En son 15 Pro sızıntısı, yeni ve daha hafif olduğunu ortaya koyuyor .
15’in şarj hızları hâlâ rekabetin gerisinde kalabilir .Bu kılavuzun büyük bir kısmı iPhone 15 Pro’ya atıfta bulunuyor ancak Apple’ın da Eylül ayında iPhone 15, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro Max’i tanıtmasını bekliyoruz . Aşağıdaki tabloda dört modelin tamamının teknik özelliklerini ayrıntılı olarak açıkladık:

Fiyatlandırma

İlk söylentiler 15 Pro’nun 14 Pro’dan daha pahalı olabileceğini öne sürdüğü için yeni telefonun fiyatıyla ilgili karışık haberler var , ancak daha yeni bir rapor iPhone 15 Pro fiyatının aynı kalacağını öne sürüyor . iPhone 14 Pro’nun lansman sırasında nasıl fiyatlandırıldığı aşağıda açıklanmıştır: 

  • 128 GB: 999 ABD Doları / 1.099 £ / 1.749 Avustralya Doları
  • 256 GB: 1.099 ABD Doları / 1.209 ABD Doları / 1.899 ABD Doları
  • 512 GB: 1.299 ABD Doları / 1.429 ABD Doları / 2.249 ABD Doları
  • 1 TB: 1.499 ABD Doları / 1.649 ABD Doları / 2.599 ABD Doları

Gönderim tarihi bir hafta kadar sonra gelecek

iPhone 15 Pro’nun büyük ihtimalle “Wonderlust” başlıklı bir sonraki Apple etkinliğinin gerçekleşeceği 12 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Apple aslında iPhone’ların bu etkinlikte tanıtılacağını doğrulamadı, ancak Eylül, yeni iPhone’lar için köklü lansman ayı olduğundan, iPhone 15 serisinin o gün çıkışını göreceğimize dair çok güvenli bir bahis oynayabiliriz. Apple Eylül etkinliğini nasıl izleyeceğinizle ilgili kılavuzumuza bir göz atın .

Apple’ın yeni iPhone’ları (ve dolayısıyla iPhone 15 Pro) için ön siparişler muhtemelen birkaç gün sonra 15 Eylül Cuma günü başlayacak ve teslimat tarihleri ​​de bir hafta sonra 22 Eylül Cuma günü başlayacak.

Daha önce bazı söylentiler, 15 Pro Max’in karmaşık kamera bileşenlerini çevreleyen üretim kesintileri nedeniyle endişe verici gecikmelerle karşı karşıya kalabileceğini ima etmişti. Ancak son istihbarat, sonuçta 15 Pro Max’in ertelenmeyebileceğini öne sürüyor. Sinir bozucu bir şekilde söylentiler bu konuda bölünmüş durumda, bu yüzden 15 Pro Max’in ertelenip ertelenmeyeceğini değerlendirmek için bu söylentilere daldık .

Tüm bunları hesaba kattığımızda, yeni bir iPhone satın almanın en kötü zamanının şu an olduğunu düşünüyoruz ; iPhone 15 serisinin tam olarak ortaya çıkmasını beklemelisiniz.

Daha Fazla Teknoloji Yazılarına BURADAN Ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu